Ofrojme karta plastike te bardha per ata qe kane nje sistem hyrje dalje ose per te gjithe ato biznese qe duan...

Lexo me shume

Kartat treshe, jane  te perfshira ne nje karte te vetme te para- prere ne tre pjese (tre mini karta...

Lexo me shume

Barkodi eshte nje koncept binar dhe eshte perkthimi vizual i nje kodi numerik ose alfanumerik...

Lexo me shume

Keto lloj kartash jane gjenerata e fundit e kartave plastike, me antena shume te holla te inkorporuara...

Lexo me shume

Eshte nje prodhim jashte standartit, materiali eshte pvc transparent ku printimi ne pergjithesi...

Lexo me shume

Shiriti manjetik sherben per te magazinuar nje permbajtje te dhenash numerike dhe alfanumerike.

Lexo me shume

Behet fjale per karta te thjeshta pastike/personalizuara dhe me/pa elemente sigurie...

Lexo me shume

Eshte e mundur qe karta jote plastike ta realizojme dhe me laminim mat. Mund te dalim dhe jashte kornizave!

Lexo me shume

Karta identiteti te personalizuara per ato biznese qe duan te kompletojne stafin e tyre me badge...

Lexo me shume

Aplikimi i hologrames termike eshte nje efekt i vecante per te rritur nivelin e sigurise te kartes...

Lexo me shume

Kemi mundesine dhe tju ofrojme karta plastike me shkrim me reliev. Pervecse funksionit te sigurise...

Lexo me shume

Per ata qe nuk duan te perdorin mbajtesen/mbrojtesen e badge eshte alternativa me e mire.

Lexo me shume

Premtimi yne

Veme ne dispozicion eksperiencen tone per tju ofruar produkte me oferte konkurruese dhe efikase per aktivitete te ndryshme biznesi.

SHERBIMET TONA PERFSHIJNE

Shitje

Shesim karta plastike te thjeshta dhe printera te kartave plastike per ata qe jane te interesuar.

Asistence

Ofrojme asistence dhe suport per klientet tane qe kane blere kartat ose printerat!

Sisteme te kompletuara

Ofrojme sisteme te kompletuara per kartat e identiteti dhe per kartat e akses kontrollit.