Behet fjale per karta te thjeshta pastike/material leter/personalizuara dhe me/pa elemente sigurie ne te cilat eshte aplikuar nje shirit argjendi i perkoheshem qe mund te "gervishtet" dhe te zbulohet kodi ose teksti qe fshihet nen te.

Fushat ku mund te perdoren jane te shumta, si: dyqane, organizata, banka, palestra, hotele, zyra, distribucion, ambiente publike.

Bejme dergesa ne gjithe territorin shqiptar
Dorezojme porosite ne kohe minimale
Eksperience 10 vjecare me kartat
Na kontakto per nje preventiv

SHERBIMET TONA PERFSHIJNE

Shitje

Shesim karta plastike te thjeshta dhe printera te kartave plastike per ata qe jane te interesuar.

Asistence

Ofrojme asistence dhe suport per klientet tane qe kane blere kartat ose printerat!

Sisteme te kompletuara

Ofrojme sisteme te kompletuara per kartat e identiteti dhe per kartat e akses kontrollit.