ÇADRA eshte aplikacioni me i ri i cili mundeson menaxhimin ne menyre sa me efikase te dhenies me qera te çadrave të plazhit!
Ky lloj aplikacioni lejon menaxherin te kete gjithe informacionin e mundshem rreth gjendjes te cadrave dhe gjithashtu ben kategorizimin e klienteve sipas interesit te biznesit.

Manaxheri mund te skanoje kodin çadres dhe te marre informacion per:

  • Çmimin e cadres; i cili mund te jete i ndryshem per çadra te ndryshme
  • Statusin; nese eshte e shitur per kliente ditor, hoteli apo me abonim
  • Rreshtin/Kolonën; lejon identifimin e çadrës dhe vendodhjen, etj.

Pas skanimit te kodit te çadres menaxheri mund te shikoje dhe historikun e shitjeve per çadren e skanuar.Cdo informacion rreth cadres ruhet ne serverin e aplikacionit!

Regjistrohen shitjet sipas klienteve te cilet mund ndahen ne kategori, si:

  • Klient Ditor; per te cilet shenohet pagesa ne baze te çmimit te çadres
  • Kliente me Abonim; kliente qe mund te rrezervojne çadren per nje periudhe te caktuar
  • Klient Hoteli; per te cilet shenohet numri i dhomes

Gjithashtu aplikacioni gjeneron raporte financiare, si shuma totale e arketuar te ndare ne zera sipas klienteve, ose gjeneron dhe raporte statistikore, si psh. numrin i klienteve te ndare sipas kategorive dhe orareve.

Per me shume info na kontaktoni.

KERKONI KARTA PLASTIKE? KURIOZO ME POSHTE!

Bejme dergesa ne gjithe territorin shqiptar
Dorezojme porosite ne kohe minimale
Eksperience 10 vjecare me kartat
Na kontakto per nje preventiv

SHERBIMET TONA PERFSHIJNE

Shitje

Shesim karta plastike te thjeshta dhe printera te kartave plastike per ata qe jane te interesuar.

Asistence

Ofrojme asistence dhe suport per klientet tane qe kane blere kartat ose printerat!

Sisteme te kompletuara

Ofrojme sisteme te kompletuara per kartat e identiteti dhe per kartat e akses kontrollit.