MANDIA PRINT

Jemi nje firme shqiptare e krijuar rreth 15 vjet me pare! E specializuar ne printimet dixhitale neper materiale te ndryshme, prodhimin/printimin e kartave plastike, ofrimin e sistemeve hyrje - dalje/kontrolli dhe ofrimin e ekspozitoreve/ stendave/ roll-up, etj. Jo vetem kaq, nese keni ne mendje nje ide, nje produkt dhe s'dini si ta realizoni, na kontatoni dhe se bashku gjejme zgjidhjen!

PRINTIMET DIXHITALE

Realizojme printime dixhitale ne leter dhe karton, adeziv letre dhe pvc, adezive pvc me vrima, baner pvc flex,leter city-light, kanavace pikture etj.

KARTAT PLASTIKE

Nje nga aktivitete tona kryesore eshte prodhimi dhe printimi i kartave plastike si dhe ofrimi i suportit (shitje/asistence) per ata qe kerkojne printera te kartave plastike. Mund te furnizojme karta plastike te personalizuara, me elemente te ndryshme sigurie dhe me printime speciale (reliev, ngjyra UV, ngjyra metalike,etj). Jemi distributor dhe partner i kompanise se njohur boterore Matica Technologies AG (www.maticatech.com/www.maticasystem.com). Duke patur nje status te tille MANDIA PRINT SHPK eshte ne gjendje te furnizoje jo vetem me printera dhe laminator per kartat, por edhe me sisteme te kompletuara per karta identiteti. Rajoni qe ne mbulojme eshte Shqiperia, Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi.

SISTEME HYRJE-DALJE & KONTROLLI

Ofrojme krijimin dhe instalim i sistemit online per kontrollin hyrje/dalje neper biznese qe kryejne aktivetete te ndryshme si: zyra, hotele, pishina, etj. Githashtu kryejme dhe zëvendësimin e fishekut të zakonshëm të bravës me një fishek tjetër inteligjent, që punon me çip, me veprim në distancë, në të njëjtën bravë, pa modifikuar derën dhe pa qene nevoja te behen punime dhe te shtrohen kabllo!

NUK JU DUKEM MJAFTUESHEM INTERESANTE?

Krijojme produkte dhe jashte kornizave...

 

Shkronja dhurate

E personalizuar me foto nga jeta

Do te surprizosh te dashurin e zemres, mikeshen e ngushte, shokun, mamin, babin...!? E ku ka me bukur se me shkronjen e pare te emrit ti permbledhesh nje pjese nga jeta. Ti dergo fotot dhe na thuaj shkronjen ose numrin, per vazhdimin kujdesemi ne!