"Asgje s'eshte e pamundur, gjithmone ka nje zgjidhje. Duhet te kerkosh qe te gjesh. Asnjehere mos nguroni te pyesni!"

Realizimet tona

Te punosh shume per dicka qe nuk te pelqen, quhet stres. Te punosh shume per dicka qe e do, quhet pasion.

KLIENTET TANE?

Eja te na vizitosh dhe te njohesh produktet qe kemi bere per ta nga afer!

MANDIA PRINT

e-mail: mandiaprint@gmail.com
Tel: (+355) 045629038
Cel: (+355) 067 20 784 48;
067 20 233 10;

Adresa:
Rr. “Qemal Stafa”, Nd. 112, H.10, Tirane, Albania
Kutia Postare (POB)1017

NA KONTAKTONI