Printimet dixhitale qe ne kryejme behen ne materiale dhe permasa te ndryshme, per tu perdorur ne mjedise te jashtme apo te brendshme!

Materialet me te cilat ne punojme jane:

Adeziv plastik
Adeziv rrjete
Baner plastik
Leter City Light
Leter fotografike
Leter muri Kanavace
Leter dhe karton deri ne 300 gr/m2

 

 

 

 


Permasat jane nga ato 2x2cm deri ne 310 x 1000 cm

Produktet e printuara me ngjyra ose bardhe e zi qe ne mund te ofrojme jane:

Postera letre
Adezivi i printuar dhe veshje me adeziv
Postera baneri
Tekste me adeziv te prere
Kartvizita, Menu Fletepalosje, Diplloma, Broshura ne seri te vogla,
Stikera me forma te ndryshme
Etiketa te plastifikuar apo plastike per cmimet
Imazhe te printuara ne kanavace
Flamure
Gdhendje me freze mekanike dhe lazer
Tabela emertimesh
Trofe per evenimente
Stampim Bluza T-shirt, Polo dhe Kapele


 

Per cdo punim ose kerkese tjeter te vecante qe nuk eshte pjese e listave te lartpermendura jemi te hapur dhe mirepresim cdo kerkese qe ju mund te keni!