Kemi mundesine dhe tju ofrojme karta plastike me shkrim me reliev. Pervecse funksionit te sigurise qe ofron kjo lloj metode, i jep dhe nje pamje vizive me elegante dhe me te rendesishme kartes, duke perfituar keshtu nje imazh me prestigjoz per perdoruesit e saj.

Bejme dergesa ne gjithe territorin shqiptar
Dorezojme porosite ne kohe minimale
Eksperience 10 vjecare me kartat
Na kontakto per nje preventiv

SHERBIMET TONA PERFSHIJNE

Shitje

Shesim karta plastike te thjeshta dhe printera te kartave plastike per ata qe jane te interesuar.

Asistence

Ofrojme asistence dhe suport per klientet tane qe kane blere kartat ose printerat!

Sisteme te kompletuara

Ofrojme sisteme te kompletuara per kartat e identiteti dhe per kartat e akses kontrollit.