Karta identiteti te personalizuara per ato biznese qe duan te kompletojne stafin e tyre me badge qe permbajne identifimin anagrafik te personelit. Keto karta mund te permbajne te dhena si tekst dhe imazh. Ofrojme dhe vetem stampimin/personalizimin e kartave qe keto biznese mund te kene ne gjendje.

Mund ti ndajme ne keto kategori:
Kartat e identitetit te zakonshme ku futen kartat e hyrje daljeve ne institucione, zyra, universitete, shkolla, ndermarrje etj.
Kartat e anetaresise ku futen kartat e pjesemarjes ne shoqata, parti, organizata etj.
Kartat e identitetit te sigurise se larte ku futen kartat e licensave, patentave, shendetit dhe ato te qytetareve.

Bejme dergesa ne gjithe territorin shqiptar
Dorezojme porosite ne kohe minimale
Eksperience 10 vjecare me kartat
Na kontakto per nje preventiv

SHERBIMET TONA PERFSHIJNE

Shitje

Shesim karta plastike te thjeshta dhe printera te kartave plastike per ata qe jane te interesuar.

Asistence

Ofrojme asistence dhe suport per klientet tane qe kane blere kartat ose printerat!

Sisteme te kompletuara

Ofrojme sisteme te kompletuara per kartat e identiteti dhe per kartat e akses kontrollit.