Kartat treshe, jane te perfshira ne nje karte te vetme te para- prere ne tre pjese (tre mini karta ne nje karte). Perdorimet: neper supermerkate (me barkodin ne pjesen e mbrapme te mini kartave), si karta identifikimi per valixhet ose cantat, si kartvizita, si varese celesash per sistemet e kontrollit (me RFID), si ftesa per festa, etj.

Bejme dergesa ne gjithe territorin shqiptar
Dorezojme porosite ne kohe minimale
Eksperience 10 vjecare me kartat
Na kontakto per nje preventiv

SHERBIMET TONA PERFSHIJNE

Shitje

Shesim karta plastike te thjeshta dhe printera te kartave plastike per ata qe jane te interesuar.

Asistence

Ofrojme asistence dhe suport per klientet tane qe kane blere kartat ose printerat!

Sisteme te kompletuara

Ofrojme sisteme te kompletuara per kartat e identiteti dhe per kartat e akses kontrollit.