Aplikimi i hologrames termike eshte nje efekt i vecante per te rritur nivelin e sigurise te kartes ne menyre qe te jete i veshtire kopjimi i tyre. Mund te stampohet ne te gjithe siperfaqen e kartes ose pjeserisht. Gjithashtu mund te stampojme dhe logo monokromatike!

Bejme dergesa ne gjithe territorin shqiptar
Dorezojme porosite ne kohe minimale
Eksperience 10 vjecare me kartat
Na kontakto per nje preventiv

SHERBIMET TONA PERFSHIJNE

Shitje

Shesim karta plastike te thjeshta dhe printera te kartave plastike per ata qe jane te interesuar.

Asistence

Ofrojme asistence dhe suport per klientet tane qe kane blere kartat ose printerat!

Sisteme te kompletuara

Ofrojme sisteme te kompletuara per kartat e identiteti dhe per kartat e akses kontrollit.