Shiriti manjetik sherben per te magazinuar nje permbajtje te dhenash numerike dhe alfanumerike.

Dhe perdorimet e kesaj lloj karte jane te shumta, si: administrim te dhenash, karta uljeje, karta klienti, karta vip, karta per te privilegjuarit, karta kontroll aksesi, karta kontroll prezence, programe te ndryshme administrimi. Fushat ku mund te perdoren jane te shumta, si: dyqane, organizata, banka, palestra, hotele, zyra, distribucion, ambiente publike.

Bejme dergesa ne gjithe territorin shqiptar
Dorezojme porosite ne kohe minimale
Eksperience 10 vjecare me kartat
Na kontakto per nje preventiv

SHERBIMET TONA PERFSHIJNE

Shitje

Shesim karta plastike te thjeshta dhe printera te kartave plastike per ata qe jane te interesuar.

Asistence

Ofrojme asistence dhe suport per klientet tane qe kane blere kartat ose printerat!

Sisteme te kompletuara

Ofrojme sisteme te kompletuara per kartat e identiteti dhe per kartat e akses kontrollit.