Ofrojme karta plastike te bardha per ata qe kane nje sistem hyrje dalje ose per te gjithe ato biznese qe duan ti personalizojne ne karta klienti apo perdorime te tjera! Kartat tona jane ne material PVC. Eshte materiali plastik me perdorim me te larte ne bote. Konsiderohet si material i qendrueshem dhe i sigurte ne aplikimet teknologjike ne temperature ambienti, por shume i rrezikshem nese digjet ose ngrohet ne temperatura te larta per shkak te perberjes qe ka.

Bejme dergesa ne gjithe territorin shqiptar
Dorezojme porosite ne kohe minimale
Eksperience 10 vjecare me kartat
Na kontakto per nje preventiv

SHERBIMET TONA PERFSHIJNE

Shitje

Shesim karta plastike te thjeshta dhe printera te kartave plastike per ata qe jane te interesuar.

Asistence

Ofrojme asistence dhe suport per klientet tane qe kane blere kartat ose printerat!

Sisteme te kompletuara

Ofrojme sisteme te kompletuara per kartat e identiteti dhe per kartat e akses kontrollit.