Barkodi eshte nje koncept binar dhe eshte perkthimi vizual i nje kodi numerik ose alfanumerik se bashku me elementet grafik me kontrast te larte. Perdorimet e ketij lloj kodi jane te shumta, si: administrim te dhenash, karta uljeje, karta klienti, karta vip, karta per te privilegjuarit, karta kontroll aksesi, karta kontroll prezence, programe te ndryshme administrimi. Fushat ku mund te perdoren jane te shumta, si: dyqane, organizata, banka, palestra, hotele, zyra, distribucion, ambiente publike.

QR code do te thote kod me pergjigje te menjehershme. Eshte nje kod bidimensional qe ofron avantazhe te shumta: mund te permbaje nje sasi te madhe informacioni, mund te kryeje nje telefonate, SMS, MMS, e-mail ose te lidhet me internetin thjesht nepermjet nje "Click".

Bejme dergesa ne gjithe territorin shqiptar
Dorezojme porosite ne kohe minimale
Eksperience 10 vjecare me kartat
Na kontakto per nje preventiv

SHERBIMET TONA PERFSHIJNE

Shitje

Shesim karta plastike te thjeshta dhe printera te kartave plastike per ata qe jane te interesuar.

Asistence

Ofrojme asistence dhe suport per klientet tane qe kane blere kartat ose printerat!

Sisteme te kompletuara

Ofrojme sisteme te kompletuara per kartat e identiteti dhe per kartat e akses kontrollit.