Keto lloj kartash jane gjenerata e fundit e kartave plastike, me antena shume te holla te inkorporuara ne brendesi te kartes, njihen ne distance nga radiomarresit perkates. Kartat RFID mund te jene me frekuence te ulet ose te larte; ato memorizojne te dhenat duke u aktivizuar ne largesi, fale disa dispositiveve elektronike qe ndodhen ne brendesi te kartes.

Perdorimet jane te shumta, si: administrim te dhenash, karta kontroll aksesi, karta kontroll prezence, programe te ndryshme administrimi. Fushat ku mund te perdoren jane te shumta, si: dyqane, organizata, banka, palestra, hotele, zyra, distribucion, ambiente publike.

Bejme dergesa ne gjithe territorin shqiptar
Dorezojme porosite ne kohe minimale
Eksperience 10 vjecare me kartat
Na kontakto per nje preventiv

SHERBIMET TONA PERFSHIJNE

Shitje

Shesim karta plastike te thjeshta dhe printera te kartave plastike per ata qe jane te interesuar.

Asistence

Ofrojme asistence dhe suport per klientet tane qe kane blere kartat ose printerat!

Sisteme te kompletuara

Ofrojme sisteme te kompletuara per kartat e identiteti dhe per kartat e akses kontrollit.